Health Department waarschuwt voor verontreiniging van de mogelijke levensmiddelen In de Mcdonald’s afvalwater overloop

Q13 Fox News|

Het water was het naar verluidt afkomstig uit onder een ijs machine in het restaurant. Het restaurant was gedwongen te sluiten, Karasz zei, en het is onzeker wanneer het zal opnieuw opent. Dit ding gebeurt, net zoals thuis bewoners riolering back-problemen hebben, zei Karasz. Karasz zei haar onmogelijk om te weten hoe lang het uitlekken heeft plaatsgevonden, en als het veroorzaakt verontreiniging in levensmiddelen.

Zoals gezondheidszorg digitaliseert, consument technologieën zal hebben grootste impact, zegt paneel | PCWorld

Instead of going rond zittende spelers, werkt gezondheidszorg startups met belanghebbenden zoals de regering en zorg providers. In de gezondheidszorg moet u werken met belanghebbenden om te navigeren in het systeem, Stokes zei. Combinatie van smartphone technologie, menselijk genoom sequencing en het Internet kan een sprong effect hebben op gezondheidszorg, maar alleen als deze ontwrichtende technologieën zijn geïntegreerd in bestaande werkstromen, zei Anita Goel, Voorzitter en CEO van Nanobiosym. Haar bedrijf ontwikkelt draagbare testen systemen om ziekten zoals HIV duidelijk omschrijft. Nanobiosym aanpast mobiele apps te passen met huidige systemen zodat de technologie kunt buiten het lab krijgen en een effect hebben. Om sussen bezorgdheid over de veiligheid van de gegevens, mensen nodig hebben om te zien hoe delen van informatie over gezondheid positieve gevolgen kan hebben op hun gezondheid, Stokes zei.

Definitieve blik: Health Care apparatuur bedrijven – Yahoo News

Ik reeds de opkomst, vallen en opstaan voor de hervorming van de gezondheidszorg, kroniek van nationale tendensen, alsmede de invloed van het Barack en Michelle Obama van Chicago’s South Side op veranderingen naar de VS gezondheidssysteem van mijn base in Chicago. Madu penyubur kandungan al wadey Ik ben de auteur van het nieuwe Forbes handtekening serie boek, “binnen Obamacare: de correctie voor Amerika’s Ailing gezondheidszorg systeem.” Ik was gezondheidszorg business verslaggever bij de Chicago Tribune (1998-2011) en eerder schreef voor de moderne gezondheidszorg tijdschrift wanneer de eerste aankomst in Chicago in 1993. Voorafgaand aan dat schreef ik voor diverse Iowa kranten waaronder de Des Moines registreren. Deze dagen, ik bijdragen verhalen op de New York Times, Chicago geneeskunde tijdschrift en leren in de Universiteit van Iowa School van journalistiek MA in strategische communicatie programma.

Privé Exchange Beats gezondheid inflatie, toont uithoudingsvermogen – Forbes

steeg $.25 of.2 procent, tot $120.12. Covidien steeg $.86 of.9 procent, tot $91.76. Patterson steeg $.22 of.6 procent, tot $39,75. PerkinElmer steeg $.57 of 1.2 procent, tot $48.25.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s